GS Морски колаген – вие питате.

Много често ни задавате въпроси свързани с течния рибен колаген от нашата GS серия. В следващите редове сме се опитали да отговорим на почти всичко, което ви развълнува откакто пуснахме нашите два колагена, Extreme Marine Collagen и Daily Marine Collagen.
В края на статията сме оставили линк към видео, в което Гала отговаря на повечето въпроси, за които говорим тук.

В: Защо GS колагенът има различен цвят и консистенция в различните пратки?
О: Нашият продукт е естествен продукт. Колагенът ни е тип 1, извлечен е от див улов на диви риби от Северния ледовид океан. Целият улов се тества за тежки метали, а самият колагенът се извлича не от всички уловени риби, а само от няколко, които са най-богати на колаген. В зависимост от това колко и какъв вид риба преобладава в съответния улов, може да има разлика във външния вид на колагена. Цветът, видът и дори вкусът (киселинността в него) на колагена може да се промени допълнително и от температурата на водата, от нейната соленост и от още много външни фактори, които влияят на самата риба и съответно на колагнът извлечен от нея. Понякога колагенът е тъмно жълт и плътен, понякога е почти безцветен и по-рядък. Какъвто и да е външният му вид, обаче, качествата му не са променени. Всяка наша пратка, която получаваме за нова партида колаген идва придружена със сертифак за съответствие. Този сертификат гарантира, че профукта, който предлагаме съответства с това, което сме описали на бутилката.

В: Могат ли Extreme и Daily колаген да се приемат преди 25 годишна възраст?
О: Да, колагенът може да се приема от много по-ранна възраст. Първо, защото в днешно време губим колаген от много рано, второ, защото често получаването на златен загар върху кожата е цел на много млади момичета, а слънцето и солариумите са главните фактори, които унущожават колагена в кожата. Други фактори, които налагат приема на колаген от по-ранна възраст са – тютюнопушенето, небалансираната диета,недостатъчни часове сън и други нездравословни навици.

В: Кога се пие GS морски колаген, сутрин или вечер?
О: Препоръчваме колагенът да се приема вечер, 1-2 часа след хранене и преди сън, защото през нощта започват процесите на регенерация (възстановяване) в тялото, съответно и в кожата и по това време всички козметични продукти и хранителни добавки се усвояват на 100%.
Ако обаче витамин С или екстрактът от лайм ви действат превъзбуждащо и не можете да спите може да пиете колагена сутрин, задължително на гладно, около 30 мин. преди закуска.

В: Има ли вкус на риба, течният колаген на GS?
O: Нашият морски колаген няма никакъв вкус на риба. Има вкус на лайм.

В: Кой от двата колагена да си купя?
О: Ако сте между 25-30 годишна възраст.
Пийте по 2 опаковки Daily колаген (бяла опаковка) в началото на есента, зимата и пролетта. През летния сезон (май, юни, юли и август) пийте Daily колаген през цялото време без да спирате.

Ако сте между 30-35 годишна възраст.
Пийте Daily колаген (бяла опаковка) през цялата година с изключение на летните месеци (май, юни, юли и август), когато трябва да пиете Extreme (черна опаковак) колаген. Направете си почивка без прием на колаген 2 пъти по 1 месец, но тази почивка трябва да е между октомври и април.

Ако сте между 35-45 годишна възраст.
Пийте по 2 опаковки Extreme колаген (черна опаковка) в началото на всеки сезон и през цялото лято (май, юни, юли, авгист). През останалото време пийте Daily колаген (бяла опаковка).
Почивка 1 месец през зимата.

Ако сте 45+
Примейте Extreme колаген (черна опаковка) през цялата година. Направете си почивка без прием на колаген 2 пъти по 1 месец, но тази почивка трябва да е между октомври и април.

В: Каква е разликата между GS Extreme и GS Daily колаген?
O: В Daily (бала опаковка) има 3 г колаген, докато в Extreme (черна опаковка) има 5 г колаген.

В: Може ли GS колаген да се приема и от мъже?
О: Разбира се, мъжете губят колагена в тялото си със същата скорост, с която и жените.

Видео с отговорите на Гала може да видите тук.

Разгледайте нашия Extreme колаген като кликнете тук.
Разгледайте нашия Daily колаген като кликнете тук.

Сподели с приятели

Comments (2)

 • Малина Reply

  Здравейте, пила съм на доста марки колаген, но ефект няма.
  Искам да ви попитам има ли видими резултати от този колаген.
  Аз съм на 40 години.
  Благодаря предварително

  02.02.2024 at 21:54
  • Gala Secrets Reply

   Здравейте, резултат има след определено количество натрупване в организма. При редовна употреба на нашия колаген видими промени се усещат след месец.
   Поздрави!

   05.02.2024 at 9:24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *