5 съвета как да се грижим за сухата и раздразнена кожа

За всяка жена е важно да има красива кожа. Всяко налично несъвършенство може да се отрази на самочувствието и дори емоционалното състояние. Сухата и раздразнена кожа също е несъвършенство. Загубата на свеж вид и белещи се сухи люспи трудно могат да бъдат скрити с грим, а дискомфортът от чувството за опъване и сухота е проблем, който не търпи отлагане. За да постигнете сияен блясък спазвайте тези основни правила: Добра слънцезащита Ежедневната слънцезащита е важна, независимо с какъв тип кожа сте. 20 минути [...]

Кои продукти Gala Secrets са подходящи за мен? Виж съветите на Гала!

Кои са продуктите Gala Secrets, които марката предлага до момента. Какво да очакваме от тях, кой е най-подходящият за млада и за по-зряла кожа. Могат ли да се комбинират продуктите, коя е най-добрата комбинация за различните типове кожа. Дали жените с много чувствителна кожа могат да се възползват от ефективните патентовани съставки. Вижте видеото, в което Гала дава отговори на тези и други любопитни въпроси.

ANTI-AGE SERUM Gala Secrets. От мечта към реалност

  Гала винаги е споделяла, че държи много на качествената козметика, защото  отлично знае, колко важна роля има тя за младия вид на кожата. В желанието си да създаде перфектния продукт, Гала дава начало на нова ера в българската козметика със собствена марка Gala Secrets. Подбор между най-добрите съставки в света, в съвършена синегрия. За да имаме най-пълноценна и резултатна грижа за кожата си! Вижте видеото, в което Гала споделя информация за продуктите и разказва за възникването и огромното желание да [...]

За каква възраст е подходящ ANTI-AGE SERUM Gala Secrets

Гала отговаря на най-често задавания въпрос за ANTI-AGE SERUM. От каква възраст е подходящо да се използва, каква е консистенцията, формулата, кои задължителни съставки за качествената козметика можем да намерим в продукта. Как се допълват съставките и защо можем изцяло да им се доверим. Кога измененията в кожата подсказват за необходимостта от по-сериозен продукт и какви са критериите, по които да се ориентираме в избора.

Гала показва как се нанася ANTI-AGE SERUM Gala Secrets

От създаването на марката GalaSecrets не спират въпросите относно правилното използване на козметиката, състава и начина, по който тя действа. Вижте видеото, в което Гала отговаря на голяма част от тези въпроси: от каква възраст трябва да се използват серуми, какъв трябва да бъде състава на един наистина работещ продукт, защо е важна хиалуроновата киселина, колагена. Има ли съставки, които са вредни? Какво стои зад създаването на продуктите от марката, има ли вълшебни съставки, които могат да променят кожата ни?