Тройно почистване на лицето

Всички знаем колко е важно да почистваме лицето добре преди да нанесем козметиката, която използваме. Не много хора, обаче, знаят, че специалистите препоръчват да почистваме лицето три пъти.

Тройно почистване не означава да измием три пъти лицето. Тройното почистване включва следните стъпки:

– започнете да почиствате лицето с ОЛИО за лице. Масажирайте с върха на пръстите лицето и шията. Концетрирайте почистването на участъците покрити с грим. Изплакнете добре с хладка вода.

– повторете същите стъпки с продукта, който принципно използвате за почистване на лице (гел за почистване, пяна за почистване и т.н.). Изплакнете отново с хладка вода.

– последната стъпка в почистването е да минете лицето с памук напоен с тоник за лице, за да премахнете следите от хлора останал от водата, с която сте се мили.

Защо почистване с олио? Подобното разтваря подобно.

Продуктите на водна основа разтварят замърсяването по кожата и грима като „разбиват“ мазните компоненти в тях. Олиото за лице привлича и „извежда“ мазните компоненти и ги разтваря, за да може лесно да бъдат измити при изплакването с вода и последващото измиване с пяна, гел или друго почистващо средство, което използвате.

След почистване с олио още докато кожата ви е влажна нанесете другия почистват продукт, който гарантирано ще измие и най-малките остатъци от замърсяване от лицето ви и завършете с тоник за лице, който ще отстрани хлора останал по лицето ви от измиването с вода.

Щом се уверите, че кожата ви е почистена може да пристъпите към нансяне на козметичните си продукти – GS Anti Age Serum, GS Total Eye Care и GS Cream Fluid/Anti Age Night Therapy.

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *