Стволови клетки от еделвайс – чудо за кожата

В сферата на иновациите в грижата за кожата стремежът към вечна младост стимулира откриването на необикновени съставки. Сред тях се открояват стволовите клеткаи от Еделвайс. Предлагаме ви да разгледаме заедно уникалните свойства и изключителни ползи на стволовите клекти от еделвайс въррху нашата кожа.

Чудото Еделвайс: Сгушено на голяма надморска височина в Алпите, цветето Еделвайс, със своята издръжлива природа, привлича вниманието на много експертит по грижа за кожата. Това мощно цвете издържа на суров климат, но цъфти с несравнима красота. Учените знаят, че стволовите муклетки притежават изключителни регенеративни способности, като го предпазват от стресовите фактори на околната среда и запазват жизнеността му.

Да използваме силата на природата: Ползите от стволовите клетки на Еделвайс за кожата

Съживяване и обновяване: Екстрактът от стволови клетки на еделвайс съдържа изобилие от антиоксиданти  и има противовъзпалителни свойства, подпомагащи подмладяването на кожните клетки и борбата с признаците на стареене.

Защита срещу стреса от околната среда: Тази мощна съставка действа като щит, укрепвайки кожата срещу вредните ултравиолетови лъчи, замърсяване и други агресори от околната среда, които ускоряват стареенето.

Задържане на влага: Хидратиращите свойства на екстракта от стволови клетки на Еделвайс спомагат за поддържане на оптимална влажност на кожата, предотвратявайки дехидратацията и подобрявайки еластичността й.

Стегнатост и еластичност: Стволовите клетки на Еделвайс насърчават производството на колаген, което стяга кожата, прави я по- еластична и намалява появата на фини линии и бръчки.

Препоръчваме ви нашите 2 серума за лице със стволови клетки на Еделвайс, Anti Age Serum и Anti Age Serum SENSITIVE, създадени с прецизна грижа и експертно формулираме, за да осигурят забележителни резултати.

Защо да изберете нашите  серуми за лице със стволови клетки от Еделвайс?

Мощни формули: Нашите серуми са с високи концентрации на екстракт от стволови клетки от Еделвайс за максимална ефикасност на тази чудотворна съставка и видима и трайна трансформация на кожата. Формули,  които проникват в дълбочина и оказват незабавно въздействие. Съвършената синергия подмладява, освежава и уплътнява кожата, повишава еластичността и се противопоставя на отпускането. Дълготрайно хидратират и подхранват. Всичко това, събрано в много лека и бързопопиваща консистенция.

 • Осезаем подмладяващ ефект
 • Революционно уплътняване на кожата
 • Възвръща младежкия контур на лицето
 • Възстановява изгубените обеми
 • Лека консистенция с висока концентрация на активни съставки

Сподели с приятели

Comments (2)

 • Малина Reply

  Здравейте, има ли резултат за кожата ?

  02.02.2024 at 21:51
  • Gala Secrets Reply

   Кожата винаги се отблагодарява след като се погрижим за нея. С тези съставки ефект има и е поразяващ, но като всичко хубаво иска грижа и постоянство.
   Поздрави!

   05.02.2024 at 9:26

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *