По какво се различават – GS Multi Active Booster и GS Cream Fluid?

 

 

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ

 

И двата крема са разработени с формули, които са подходящи за всеки тип кожа и всяка възраст. И нормална и мазната кожа ще се повлияят добре от леката  им текстура, но и комбинираната и суха кожа ще усетят силната хидратация.

 

КОНСИСТЕНЦИЯ

 

GS Cream Fluid е с ключително фина текстура, като капка вода, бързо се абсорбира и има незабавно действие. Оставя върху кожата лек влажен филтър.

 

GS Multi Active Booster е формулиран с консистенция на лек мус, който се абсорбира лесно,  утолява жаждата на кожата в дълбочина и я оставя нежна и сияйна.

 

ПОЛЗИ

 

GS Cream Fluid е изключително добра основа за грим, която задържа фон дьо тена на лицето през целия ден. Формулата му придава хайлайт ефект на кожата.  Много подходящ продукт за всички, които имат и пигментни петна.

 

GS Multi Active Booster , наред с многото си други качества е и крем разработен специално за хора, които прекарват дълго време пред компютъра или на телефона, защото във формулата му има съставка, която предпазва кожата от вредната синя светлина излъчвана от електронните устройства.

 

*пълният състав на продуктите можете да видите в описанието под съответния продукт в сайта.

 

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *