Маска за лице – първи стъпки

В домашни условия няма нищо друго по-ефикасно от маска за лице, която да подсили грижата за вашата кожа.Подходящата маска за лице може да се справи с проблеми и състояния на кожата като сухота, дехидратация и акне.

Ползи от използването на мсаки за лице

Точно както серума или хидратиращия крем, маската за лице е средство за грижа за кожата. Тя доставя на кожата високо концентрирани активни вещества, витамини и подхранващи съставки, за да подобри цялостното й здраве. Разликата? Маските за лице са оклузивни – създават физическа бариера, която “заключва” полезните съставки и позволявайки на кожата да абсорбира по-ефективно.

Маските за лице са предназначени да се използват периодично, за да осигурят незабавно подобрение на външния вид на вашата кожа. Ефектите от различните маски могат да бъдат следните:

Хидратират и овлажняват сухата кожа
Свиват големи пори
Подобряват текстурата на кожата
Абсорбират излишния себум и мръсотия
Почистват запушените пори
Минимизират появата на фини линии и бръчки
Повишават еластичността
Подобряват състоянието на кожа с акне
Изсветляват тъмните петна

Колко често трябва да използвате маска за лице?

Специалистите съветват да използваме маска за лице веднъж или два пъти седмично. Маската се нанася след като сте почистили лицето добре. Ние препоръчваме измиване с GS пяна за лице.

След маска е добре да обтриете лицето с вашия тоник/тонер и да нанесете серум за лице, GS Anti Age Serum и хидратиращ крем, ние препоръчваме GS Anti Age Night Therapy.

Редовното използване на маска за лице ще помогне на козметичните ви продукти да проникнат по-добре в слоевете на кожата.

Сподели с приятели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *